phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Open Dag op Iepenhof Delft
Kom tijdens de Open Dag een kijkje nemen achter de schermen van begraafplaats en crematorium Iepenhof in Delft. De medewerkers van de begraafplaats en het crematorium staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Open Dag zondag 21 augustus 2022 van 11.00 tot 16.00 uur


Crematorium
Alle deuren van het crematorium staan open. De familiekamers, het mortuarium en de ovenruimte zijn tijdens de Open Dag te bekijken. De medewerkers van het crematorium staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.
In de aula is livemuziek van Uitvaartmuziek Nederland door Eva Scharmga en Richard Surie.

Begraafplaats
Om 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur starten er rondleidingen over de begraafplaats. De begraafplaatsbeheerder vertelt over de verschillende graven en laat onder andere de Troosttuin zien. 

Verder kunt u deze dag verschillende vormen van rouwvervoer bekijken, van een luxe rouwwagen tot een prachtige fiets waarop een kist vervoerd kan worden. In de aula is livemuziek en kunt u verschillende kisten bekijken.
Ook zijn er uitvaartconsulenten van Uitvaartvereniging De Laatste Eer aanwezig. Zij kunnen assisteren bij het opschrijven van uw uitvaartwensen. Ook vertellen onze uitvaartverzorgers over hun werk; wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het organiseren van een uitvaart?!

Na deze Open Dag weet u het!
Wij kijken uit naar uw komst.

Blijf op de hoogte! De Laatste Eer verstuurt vier keer per jaar een nieuwsbrief. Zo wordt u op de hoogte gehouden van al onze al onze activiteiten. Nieuwsbrief

Open Dag
Zondag 21 augustus 2022
Van 11.00 tot 16.00 uur
De toegang is gratis

Adres
Begraafplaats en crematorium Iepenhof
Hoflaan 18

2616 AA  Delft

iepenhof